Кулінарний блог А. Паукової: Вареники з сулугуні й шпинатом
✏️Інгредієнти:
🤍3 ст. борошна
🤍2 яйця
🤍1/2 ч.л. солі
🤍1/2 ст. води
Для начинки:
🤍300 г сулугуні
🤍300 г шпинату
🤍зубчик часнику
🤍1 яйце
🤍50 г вершкового масла
❤️Просіюємо борошно
❤️Додаємо сіль, яйця, потроху вливаємо холодну☝️воду
❤️Замішуємо тісто, достатньо круте
❤️Натираємо сулугуні, нарізаємо шпинат (залишаючи листочки для презентації), додаємо у начинку яйце
❤️Тісто розкочуємо, формуємо, достатньо тонко
❤️Варити 5-6 хвилин
❤️Для презентації вершкове масло розтоплюємо, туди ж часник, шпинат, на декілька хвилин
Популярное
Кулінарний блог А. Паукової: Запечені фенхель і порей з чері-сирними кульками на слайсах з кабачків
17:03, 4 апр 2024
Топ обсуждаемых
17:19, 16 окт 2024
18:03, 16 окт 2024
КОММЕНТАРИИ — 0