--.-° --% 0мм

"Кривбас" впевнено переміг в гостях

10:31, 4 сен 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Вдруге поспіль криворізька команда грала на виїзді. Гостьовий стадіон став щасливим - наша команда впевнено переграла "Колос" з Ковалівки.

З перших хвилин криворіжці стали турбувати захист і воротаря ковалівців. Іліч мав забивати, але захисник винес м`яч буквально з лінії воріт.

Та не минуло й 15 хвилин від стартового свистка, як криворізька команда повела в рахунку. Стецьков видав довгу передачу чітко на Задераку, і той, перегравши голкіпера суперників, поцілив у дальній кут. 0:1.

До перерви обидві команди мали шанси змінити рахунок, однак не скористались ними.

Початок другого тайму запам`ятався небезпечно пробитим стандартом. Стецьков був близький до подвоєння рахунку, та воротар "Колоса" встиг зреагувати і забрати м`яч. Не пощастило забити і Ілічу та Безбородьку.

Ковалівці періодично влаштовували "рейди" по флангах, однак особливої гостроти створити не могли.

На 68 хвилині криворіжці таки забили. Невгамовний Іліч виконав верхню подачу, яку вдало перехопив Понєдєльнік і не промазав. 0:2.

Господарі поля в наступній атаці мали б відіграти один м`яч, проте дальні удари не досягли мети.

А ось криворіжці змогли поставити ефектний знак оклику на останній хвилинах поєдинку. Задерака оформив дубль, поціливши у ближній кут. 0:3.

Впевнена перемога довела безпрограшну серію "Кривбаса" до п`яти матчів (три перемоги, дві нічиїх), а саму команду підняла на третє місце в турнірній таблиці.

Фото: пресслужба ФК "Кривбас"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых