--.-° --% 0мм

У Криворізькій філії «ГАЗМЕРЕЖІ» пояснили як швидко та легко укласти договір розподілу газу з новим оператором ГРМ

09:44, 23 авг 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

З 1 серпня 2023 року згідно з Постановою НКРЕКП № 1389 від 28.07.2023р. оператором газорозподілу у м. Кривий Ріг та Криворізькому районі стало ТОВ «Газорозподільні мережі України».

Укласти договір розподілу природного газу з новою газорозподільною компанією можна за спрощеною процедурою. Для цього достатньо підписати Заяву-приєднання, яку криворіжці отримали разом з серпневими рахунками.

Нагадуємо, що договір розподілу газу є публічним, однаковим для всіх споживачів і не потребує двостороннього підписання. Отже, поставивши підпис на Заяві-приєднанні, і в будь-який спосіб надавши її на адресу Криворізької філії ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ», споживач засвідчує свою згоду з умовами договору.

Ознайомитися зі змістом договору можна на офіційному сайті НКРЕКП, в газеті «Червоний гірник» №36 від 03.08.2023 р. або на сайті газорозподільної компанії krr.grmu.com.ua у розділі «Важлива інформація».

Звертаємо увагу на покрокову інструкцію, яка допоможе швидко та правильно заповнити Заяву-приєднання:

1. Знайдіть документ на внутрішньому боці платіжки, яку ви отримали у серпні.

2. Перед підписанням Заяви-приєднання споживач має підтвердити та/або внести свої дані у відповідні поля:

  • якщо ваші персональні дані збігаються, тоді поставте відмітку біля слова «Підтвердити»;
  • якщо ваші персональні дані відрізняються або відсутні, внесіть актуальну інформацію у цьому полі та поставте відмітку біля слова «Підтвердити».

3. Після перевірки персоніфікованих даних поставте свій особистий підпис та дату підписання у відповідні поля в нижній частині Заяви-приєднання.

4. Від’єднайте Заяву-приєднання від рахунку за розподіл газу та передайте її до Криворізької філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» найзручнішим для Вас способом:

  • надішліть на поштову адресу компанії - 50051, м. Кривий Ріг, просп. Металургів, 1;
  • залиште у спеціальній скриньці у Центрах обслуговування клієнтів за адресами: вул. Віталія Матусевича, 2А, просп. Поштовий, 19, вул. Ракітіна, 11, вул. Володимира Великого, 29В;
  • передайте контролеру під час його чергового візиту до вашої оселі.

Для зручності радимо переглянути покрокову інструкцію на наведеній у цьому дописі картинці.

Криворізька філія «ГАЗМЕРЕЖІ» дякує за розуміння та співпрацю!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых