--.-° --% 0мм

Пресс-конференція: «Карпати»(Львів) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 2:1

12:40, 15 ноя 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Пресс-конференція: «Карпати»(Львів) – «Кривбас» (Кривий Ріг) 2:1Юрій Максимов, головний тренер «Кривбаса»:

- Рахунок по грі. Майстерності нам бракує. Бажання є, а майстерності не так багато. Шкода хлопців… Лавка у нас коротка. Покажи мені свою лавку і я скажу, яка в тебе команда. Виходять люди на поле, то думаєш, не те щоб помогли, аби тільки не зіпсували. Отака ситуація. 

- Кажете майстерності нема. Ви ж виграли в «Карпат» вдома 0:2…

- Тоді інші гравці були. 5 людей з того складу в «Дніпро» пішло.

- Ви вмієте знаходити хороших гравців. Будете підсилюватися?

- Ще дві гри у нас. А зимою я буду колектив робити. Десь помилився з підбором гравців, зараз буде більше часу. Людей 6, як мінімум, думаю набрати.

- У другому таймі ваша команда грала за рахунок довгих передач в район штрафного…

- Треба було відігратися. 10 хвилин до кінця залишалося. По-іншому просто не виходило.


Олег Кононов, головний тренер «Карпат»:Олег Кононов

- Приємно, що перемогли. Тим більше, що грали ми добре, створили багато моментів. Були певні провали, але мало, і незначні. А в цілому враження від гри хороші.

- Підсумуйте три останні домашні гри.

- Найголовніший матч ми програли. З «Арсеналом» була дуже прикра гра. Вважаю, що суперника по грі ми переграли, а по рахунку ні. Проти «Дніпра» непогано грали. Але сьогодні була найважча гра. Може ви не помітили, але поле зараз дуже в’язке. А нам треба перемагати, не зважаючи ні на що. Тому ця перемога дуже важлива.

- Команда забила другий гол і відразу ж пропустила. Розслабилися?

- Та ні. Авелар і Чечер не порозумілися, двоє пішли на один м’яч, от і результат.

- Оцініть дії Кузнецова.

- Він старався. Грав на команду, працював у відборі. Не забив, хоч мав нагоду. Вважаю, що він корисно для команди зіграв. Може не для себе, бо не забив.

- Як збираєтеся підсилювати атаку?

- Зараз нічого не скажу. Ще є ігри. Говорити про те, кого ми беремо чи з ким прощатися я не буду. Наразі я розраховую на всіх, а далі будемо дивитися.

- Щось молодь зараз не вражає...

- На все свій час. Я стараюся дати шанс їм і в чемпіонаті, і в Кубку, і в Лізі Європи. В принципі, у матчах за дубль та на тренуваннях я бачу, що вони додають. Але якщо вони отримують шанс вийти на поле, то мають робити результат. А наразі вони лише грають, підігрують. А так не можна. Треба виходити і вирішувати. Так як Голодюк. Він у кожній грі так робить, хоч і молодий. Чи Авелар, з 1989-го року народження. Він на одній нозі грає, терпить біль. Так помилки є, але і результат є. Треба приносити команді користь. У захисті не пропустити, в атаці забити. Корисно зіграти і в відборі, і в атаці. Не просто грати, а приносити користь команді. Якщо хтось думає, що в першій команді можна покрасуватися чи реалізувати якісь контрактні зобов’язання – той помиляється, такого не буде. Якщо ми вже вийшли на певний рівень, то усі мають це розуміти. Якщо ти виходиш на поле, значить тобі довіряють, значить ти сильніший за того, хто сидить в запасі. Але якщо ти виходив, то треба робити результат.

- У цьому сезоні ми побачимо Зеньова і Тіаго?

- На Тіаго я розраховую. Він буде готуватися до наступної гри. Поступово будемо його адаптовувати. Спершу він за дубль зіграє, подивимося наскільки він готовий. З Зеньовим складніше. Навряд чи ми його побачимо в цьому сезоні, але все може бути.

- У другому таймі в команди було багато простору, але, здавалося, що гравці не знають, що з ним робити…

- Не думаю, що вони не знали. Просто я попросив їх дорожити м’ячем. Це третя гра за тиждень плюс важке поле. Я попросив їх в пас грати, не проводити швидкі атаки, а більше контролювати ситуацію і розігрувати комбінації. Хоча, швидкі атаки теж були, згадайте вихід Кополовця чи моменти Баранця, який мав всього 5 хвилин.

- Як будете готуватися до Запоріжжя?

- Відпочинемо після гри. Потім будемо думати, як грати проти «Металурга». Задача у нас одна – в кожному матчі грати на перемогу. А нюанси ми вирішуємо тільки в колі гравців і тренерів.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0