--.-° --% 0мм

Мінімальна поразка і неоднозначне суддівство: ФК "Кривбас" стартував у новому сезоні УПЛ

14:51, 31 июл 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Перший матч нового сезону української Прем'єр-Ліги криворізька команда проводила на виїзді проти "Олександрії". На жаль, перший млинець вийшов не таким, як очікувалось.

Старт поєдинка було перенесено на півгодини через повітряну тривогу. А потім вся гра відбулась без небажаних пауз.

Перший момент створили гості: Стецьков бив головою, однак перекинув поперечину. А ось господарі скористались помилкою криворіжців і відкрили рахунок. Бескоровайний послизнувся і випустив м'яч неподалік воротарського майданчика своєї команди, Шулянський підхопив подарунок та пробив. Здавалось, шкіряна куля пройде повз ворота, однак в підкаті-перехопленні постелився Стецьков і м'яч, зрикошетив у ворота. 1:0 на користь  "Олександрії".

Криворіжці організували кілька атак, однак результату вони не принесли. А потім у штрафному майданчику був грубо зупинений Кожушко, однак арбітр не відреагував на епізод.

Буквально одразу був фол з боку Семотюка, зав'язалась штовханина, криворіжця пару разів доволі сильно штовхнули. Та арбітр не звернув увагу на поведінку олександрійців, проте дав криворізькому граіцю червону картку. Так "Кривбас" залишився в меншості.

В подальшому матч складався передбачувано. Гості докладали максимум зусиль для стримування криворіжців, а останні, хоч і рвались вперед, проте діяли обережно, щоб не спровокувати ще більше порушень.

Наприкінці поєдинку близькими до успіху були Задерака та Блізніченко, проте забити не вдалось.

Не надто вдалий старт чемпіонату, однак боротьба тільки починається.

Фото: пресслужба ФК Кривбас

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых