--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул: «Дніпропетровщина зробила потужний ривок у соціально-економічному розвитку»

09:37, 13 ноя 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул: «Дніпропетровщина зробила потужний ривок у соціально-економічному розвитку»Голова облдержадміністрації Олександр Вілкул взяв участь у першій сесії Дніпропетровської обласної ради VI скликання. Він високо оцінив роботу дніпропетровських обласних депутатів у 2010 році та висловив упевненість, що новообрані депутати виправдають довіру виборців та спільно з виконавчими органами влади забезпечать стабільний розвиток регіону.

Одними з головних досягнень роботи обласної влади у 2010 році, на яких під час сесії наголосив Олександр Вілкул,  стало налагодження конструктивного діалогу між облдержадміністрацією та обласною радою, безконфліктне прийняття бюджету області та налагоджена чітка система взаємодії між структурами. Це дозволило сконцентрувати зусилля на вирішенні ключових проблемах регіону.

«Позитивні зміни в економіці Дніпропетровщини - потужний ривок з 19 на 1 місце в країні за темпами соціально-економічного розвитку серед всіх регіонів України - наочно продемонстрували ефективність такого підходу в організації діяльності. Нинішні результати роботи Дніпропетровської області суттєво вище середньостатистичних показників інших областей. Наші успішні кроки були відзначені і підтримані центральною владою», - зазначив голова облдержадміністрації.

Завдяки державний підтримці в регіоні буде вирішено ряд ключових завдань - будівництво окружної дороги, продовження будівництва метро, будуть передбачені кошти на вирішення екологічних проблем області.

Також, як відзначив Олександр Вілкул, обласній владі вдалося відродити довіру до Дніпропетровської області, як надійного бізнес-партнера, регіону з динамічно економікою, що розвивається.

Звертаючись до новообраних депутатів керівник області наголосив: «Сьогодні ми беремо на себе відповідальність за майбутнє Дніпропетровської області. І одне з найважливіших завдань, яку ми повинні поставити перед собою - найближчим часом створити зрозумілі, прозорі правила нашої взаємодії та співробітництва. У наших силах, об'єднавши зусилля, продовжити стійкий курс розвитку Дніпропетровщини. А це розвиток економіки, створення сприятливого інвестиційного клімату, зростання заробітної плати жителів регіону, розвиток інфраструктури регіону, впровадження інноваційних технологій та багато іншого».  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых