--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул запропонував підписати суспільний договір між владою, бізнесом та суспільством

15:05, 12 ноя 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Олександр Вілкул запропонунвав підписати суспільний договір між владою, бізнесом та суспільствомПід час засідання першої сесії Дніпропетровської обласної ради VI-го скликання голова облдержадміністрації Олександр Вілкул виступив з пропозицією підписати Дніпропетровський суспільний договір між владою, бізнесом та суспільством.

«Суспільний договір – це стратегічний документ, який стверджує Дніпропетровський стандарт організації ефективної взаємодії Влади, Бізнесу і Суспільства, всіх конструктивних сил регіону. Крім того, документ фіксує принципи реалізації ключових проектів розвитку регіону. Впевнений, що мобілізація та об'єднання всіх відповідальних сил суспільства перетворить Дніпропетровщину у потужний економічний, культурний та інтелектуальний центр, в регіон-лідер!», - наголосив губернатор.

За словами Олександра Вілкула, договір відкритий для приєднання до нього всіх зацікавлених партійних і громадських організацій, професійних та інших спілок, підприємств усіх форм власності, а також приватних осіб.
Управління преси та інформації облдержадміністраці.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых