--.-° --% 0мм

На Центральному ГЗК Метінвесту відновили випалювальну машину ОК-324

17:23, 6 июл 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Спеціалісти Центрального гірничо-збагачувального комбінату Групи Метінвест завершили капітальний ремонт випалювальної машини ОК-324 на фабриці огрудкування. Відновлювальні роботи обладнання провели для забезпечення безперебійного виробництва високоякісних окатків.

Під час ремонту спеціалісти оновили горн машини та замінили вогнетривку футеровку. Для цього переклали форкамери вогнетривкою цеглою, це забезпечить їх надійність та витривалість під час високих температур. На цей вид робіт було використано 100 тонн цегли виробництва словацької фірми REFRAKO та підприємства «Запоріжвогнетрив».

Щоб зменшити екологічне навантаження та збільшити енергоефективність спеціалісти відремонтували газоходи димососу Д-5  із заміною карманів. Також замінили трубу  димососа Д-2  та проведели ремонт каплеуловлювачів  Д-2. Це сприятиме покращенню роботи димососа та ефективному очищенню газового потоку від пилу.

На димососі Д-1 встановили новий ротор, який є важливою частиною випалювальної машини ОК-324. Цей пристрій забирає нагріті гази із зони охолодження і подає їх до зони сушки, що сприяє ефективному процесу сушки окатків перед процесом термозміцнення.

У межах капремонту також замінено чотири конвеєрні стрічки на конвеєрах ОБ 6-7, КП 2-7, ОБ 7, ОБ 4-7.

«Для безперебійного виробництва високоякісної продукції ми виконали заміну та ремонти вузлів та механізмів, які неможливо здійснити під час роботи фабрики. За два тижні фахівці провели роботу з діагностики справності всіх систем та агрегатів, яких на фабриці понад 200. Завдяки ефективним заходам весь комплекс обладнання фабрики готовий працювати з високою надійністю та продуктивністю до наступного планового капремонту»,  - розповів начальник фабрики огрудкування ЦГЗК Андрій Жилкінський.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых