--.-° --% 0мм

Група Меітнвест надасть допомогу співробітникам, чиї квартири постраждали внаслідок ракетного удару по Кривому Рогу

13:32, 15 июн 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Група Метінвест надасть допомогу співробітникам криворізьких підприємств, чиї квартири були понівечені через влучання російської ракети 13 червня.

Метінвестівці, чиї оселі опинилися у периметрі ураження ракет чи зазнали пошкоджень через ударну хвилю, в найближчий час отримають фінансову допомогу на відновлення житла.

«Метінвест підтримував своїх співробітників з першого дня повномасштабної війни. Ми змінили формат роботи, забезпечили укриття на підприємствах всім необхідним, навчили співробітників надавати першу домедичну допомогу. Надали робочі місця колегам зі сходу – Маріуполя та Авдіївки. Однак кожен день ворог готує нам нові випробування. Нині, на жаль, маємо влучання ракет, через які було пошкоджені квартири деяких наших співробітників. Кожному з них компанія наддасть допомогу для відновлення житла», - зазначив керівник з персоналу гірничо-видобувних та вугільних активів Групи Метінвест Андрій Щербак.

Станом на зараз відомо, що від масованого авіаудару, який відбувся у Кривому Розі 13 червня обірвалося життя 12 людей, приблизно 40 криворіжців зазнали травм та поранень, стан більшості – важкий. Унаслідок влучень російських ракет пошкодження отримали понад 70 житлових споруд. Серед них - 7 дев'ятиповерхових, 8 чотириповерхових та 55 п'ятиповерхових будинків.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых