--.-° --% 0мм

У Кривому Розі підвели підсумки першого тижня роботи офісу «Я-ВЕТЕРАН» ЦНАПу «Віза»

13:27, 9 июн 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
У Кривому Розі підвели підсумки першого тижня роботи офісу  «Я-ВЕТЕРАН» ЦНАПу «Віза»

Протягом першого тижня роботи офісу «Я-ВЕТЕРАН» ЦНАПу «Віза» («Центр Дії») Захисникам, Захисницям, їх родинам та родинам загиблих, померлих, безвісти зниклих, полонених надано 58 послуг та консультацій.

ТОП-10 послуг першого тижня:

1. Надання безкоштовного харчування учням та вихованцям закладів загальної середньої та дошкільної освіти батьки яких задіяні, перебувають у полоні чи пропали безвісти в ході бойових дій АТО і ООС, збройної агресії РФ, а також на період проходження ними лікування в закладах охорони здоров'я та реабілітаційних заходів строком до 6 місяців.

2. Консультації з питань пільг на житлово-комунальні послуги.

3. Надання путівки  на оздоровлення дитини в Комунальному закладі позашкільної освіти «Дитячий  табір оздоровлення і відпочинку  «Сонячний» Криворізької міської ради.

4. Прийом документів для надання одноразової матеріальної допомоги пільговим категоріям громадян (розмір допомоги встановлено відповідним рішенням виконкому міської ради).

5. Проведення безоплатного зубопротезування та виготовлення і ремонт зубних протезів.

6. Консультації з питань виплат матеріальної допомоги членам сім'ї загиблих Захисників (25 000 -100 000 грн.).

7. Консультації з питань пільг членам сім'ї безвісті зниклого Захисника.

8. Видача нового посвідчення учасникам бойових дій замість непридатного/втраченого та у разі зміни особистих даних.

9. Консультації з питань виплат одноразової матеріальної  допомоги (5000 грн ).

10. Надання дозволу на перепоховання останків загиблого воїна.

Роботу адміністраторів, працівників соціального захисту, медиків офісу    «Я-ВЕТЕРАН» активно моніторить Міністерство ветеранів України. Спеціалістами Міністерства надається і практична допомога у вирішенні технічних та інших питань. 

Наразі тестується питання підключення адміністраторів ЦНАПу до віртуального офісу електронних адміністративних послуг Дніпропетровської області, що дозволить більш оперативно вирішувати ветеранські проблеми.

Директор ЦНАПу, адміністратор офісу «Я-ВЕТЕРАН» 6-8 червня проходять офлайн навчання тренінгу з надання комплексної послуги «Я-Ветеран» через центри надання адміністративних послуг Дніпропетровської області, на якому керівники ЦНАПів області діляться досвідом організації офісу «Я-ВЕТЕРАН».

Нагадуємо: прийом замовників даної категорії здійснюється без попереднього запису – при зверненні.

Телефон для довідок: 0 800 500 459.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых