--.-° --% 0мм

В.о.Криворізького міського голови Юрій Вілкул привітав криворіжців з Днем народження міста – 248 річницею заснування Кривого Рогу

10:19, 27 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

"Шановні криворіжці, дорогі земляки! Щирі вітання з 248 річницею заснування Кривого Рогу!

Зараз надскладний для держави й кожного з нас час. Але попри воєнний стан, наше велике промислове місто трудиться, продовжує жити повноцінним життям,  аби скоріше здолати ненависного ворога. Мужні криворіжці виборюють Перемогу на фронтах у запеклих боях, а ми робимо все можливе для їхньої підтримки. 
 
Кривий Ріг – сталеве серце України, тут живуть і працюють загартовані люди з міцним характером, сильною волею. Ми щодня доводимо світу, що вміємо не лише наполегливо працювати, а й самовіддано захищати рідне місто й державу. Кривий Ріг став фортецею  та прихистком для тих, чиї міста й села постраждали від війни, прийняв «нових криворіжців» з відкритою душею, і  для багатьох став уже рідним. 
 
Місто працює в стабільному режимі, функціонують усі сфери його життєдіяльності, оновлюються парки та сквери, працюють спортивні школи, театри, палаци культури, бібліотеки й уже багато дитячих садків. Ми створюємо необхідні умови для  комфортного проживання людей. Реалізовуємо масштабну  муніципальну  програму соціального захисту. Надаємо психологічну підтримку, матеріальну допомогу й безкоштовні  продуктові набори.  
 
Усі наші досягнення – це наша спільна з вами, шановні криворіжці, співпраця, а ще – щира любов до рідного міста. Криворізька міська територіальна громада – це велика, потужна й надійна родина, що цінує та шанує свій рідний дім – Кривий Ріг.  Висловлюємо слова глибокої вдячності й шани всім криворіжцям за вірність місту, справжній патріотизм, за всі ваші добрі справи, за той великий внесок, що ви робите  кожен на своєму місці аби в Україні запанував мир.
 
Бажаємо добра, миру й злагоди кожній криворізькій родині, разом – ми обов'язково переможемо!

Зі святом!"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых