--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 25 травня

20:07, 25 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

 - Минулої ночі країна-терорист знову здійснила на Україну масовану атаку ударними дронами іранського виробництва «Shahed». За повідомленням Повітряних Сил ЗСУ, загалом зафіксовано пуски 36 дронів з північного та південного напрямків. Проте зусиллями протиповітряної оборони усі 36 «шахедів» були знищені. Дякуємо ППО!
 
Але загроза повторних ударів, на жаль, залишається досить високою. Тому не ігноруйте сигнали повітряної тривоги, бережіть себе та своїх близьких.
 
- Щодо ситуації на нашому напрямку фронту, то вона залишається під контролем Збройних Сил України. За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. Знищено та пошкоджено 11 одиниць військової техніки окупантів. Втрати противника за добу складають більше роти.
 
- Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро. Зокрема на Херсонщині постраждали Золота Балка, Новоолександрівка, Гаврилівка, Веселе, Козацьке, Львове, Білозерка, Антонівка, Велетенське та саме місто Херсон.
 
- На нашому напрямку у Нікопольському районі нашої області вчора ввечері ворог атакував дроном-камікадзе Марганецьку громаду, пошкодження отримав приватний житловий будинок. А сьогодні вранці та вдень ворогом здійснено 2 обстріли м. Нікополь із важкої артилерії. Внаслідок обстрілів пошкоджено 7 приватних житлових будинків, 7 господарських споруд, 1 легковий автомобіль, 3 ЛЕП, 4 газопроводи та сонячна електростанція. Також виникла пожежа гаража та літньої кухні - зараз ліквідована. Скрізь без втрат.
 
- У Криворізькому районі обстрілів не було.
 
- Що стосується самого Кривого Рогу, то у місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Працює і вся критично важлива інфраструктура. Усі органи влади злагоджено та ефективно виконують свої обов’язки.
 
- Та про наші мирні перемоги. Вкотре криворізькі освітяни демонструють свій професіоналізм та креативність. Хочу привітати педагогів 9-ти закладів освіти міста з перемогами на 14-ій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2023». Результат - 8 золотих та 1 срібна медаль!

Серед переможців - гімназія №118, ліцей №113, природничо-науковий ліцей, ліцей №35, ліцей «Джерело», школа №31, садочки №6 та №82. А срібло виборов «Центр дитячої та юнацької творчості» Металургійного району. Блискучий результат! Вітаю наших освітян з перемогою та бажаю подальших творчих злетів і високих досягнень!
 
- На завершення хочу ще раз всіх привітати зі святом Вознесіння Господнього та побажати віри вашим серцям, добра та здоров'я вашим близьким. Добро обов'язково переможе зло. Незважаючи на всі труднощі, ми подолаємо будь-які перешкоди на шляху до миру.
 
Тому як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу!

Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых