--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 23 травня

20:28, 23 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

- Ситуація на нашому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України.
 
- За інформацією Сил оборони таврійського напрямку, наші захисники продовжують наносити удари по зосередженню живої сили та військової техніки ворога. Знищено та пошкоджено 39 одиниць військової техніки окупантів. Втрати противника за добу складають більше роти.
 
- Як повідомляє Генштаб ЗСУ, окупанти продовжують обстріли по населеним пунктам на правому березі річки Дніпро. Зокрема на Херсонщині постраждали Золота Балка, Веселе, Козацьке, Львове, Антонівка, Кізомис, Станіслав та саме місто Херсон.
 
- На нашому напрямку у Криворізькому та Нікопольському районах нашої області вночі обстрілів не було. Але вдень ворог двічі обстріляв Нікопольський район – місто Нікополь та Марганецьку громаду. У Нікополі зруйновано 1 господарчу споруду, пошкоджено 6 приватних житлових будинків, 4 господарчі споруди, готель та газопровід. Без втрат. Ввечері окупанти обстріляли й Мирівську громаду, наслідки уточнюються.
 
- Продовжують свою небезпечну, але дуже важливу роботу наші сапери. За минулу добу на території Зеленодольської громади – це Криворізький район – було знайдено та ліквідовано 1 касетний бойовий елемент від РСЗВ «Ураган».
 
- У самому Кривому Розі уся критично важлива інфраструктура працює. В місті повністю забезпечено роботу комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. У Кривому Розі тривають дорожні роботи, роботи з підготовки до наступного опалювального сезону, роботи з благоустрою.
 
- У Кривому Розі запрацювали ще 6 дитячих садочків: два у Довгинцівському районі на мікрорайонах Східний 2 та 3, та чотири - у Покровському районі. Тобто зараз працює вже 46 садків. Поступово ця цифра буде збільшена до 62. Станом на зараз вільні місця у садочках є. Тому, шановні батьки, звертайтеся до керівників садків. Якщо ж ваш садочок поки не працює, вони підкажуть вам у який інший садок можна буде звернутися. Також місто продовжує підготовку шкіл до виходу на очне навчання з 1-го вересня.
 
- Та про наші мирні перемоги. На Всеукраїнський турнір з тхеквондо вихованці криворізької ДЮСШ №2 показали відмінні результати. Наші спортсмени вибороли 10 «перших» місць, 5 «других» та 1 «третє». Також криворіжці посіли 4-те командне місце. А тхеквондист Руслан Ліхачов виконав нормативи кандидата в майстри спорту України. А на Відкритому чемпіонаті України у Львові по стрільбі з пістолета вихованці ДЮСШ №7 здобули 3 «золотих» нагороди. Вітаю наших земляків, їх батьків та тренерів, та бажаю нових успіхів!
 
Як завжди зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!
Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0