--.-° --% 0мм

У Кривому Розі вшанували пам'ять захисників Маріуполя

15:21, 20 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На честь річниці оборни Маріуполя, на Центральному кладовищі у секторі почесних поховань вшанували пам‘ять захисників міста. Військові капелани провели молебень, рідні та близькі поклали на могили загиблих Героїв живі квіти, запалили свічки.

«Ми сьогодні зібралися у секторі почесних поховань наших Героїв  для того, щоб згадати всіх тих, хто поклав своє життя заради незалежності нашої країни. Завдяки ним ми змогли організувати оборону Кривого Рогу, і вороги не дійшли до Дніпра. Вічна пам’ять!» - сказав радник голови Ради оборони міста Олександр Пискун, передає ТРК «Рудана».

Героїчна оборона форпосту Приазов‘я тривала вісімдесят шість днів. В боях за місто брали участь криворіжці-військовослужбовці військової частини 3011 Національної гвардії України, сімнадцятої окремої танкової бригади, тридцять шостої окремої бригади морської піхоти, полк «Азов» та інші підрозділи.

Рідні і близькі тих, хто знайшов вічний спокій у криворізькій землі, сьогодні вкотре вклонилися пам‘яті захисників Маріуполя - з пекучою сльозою на щоці і невгамовним  болем у серці.

Вічна пам'ять загиблим!

Фото: ТРК "Рудана"

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых