--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщтині чоловік тримав на ланцюгу та катував п'ятирічного пасинка

15:23, 18 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дніпропетровська обласна прокуратура.

За даними слідства, мешканець Нікополя протягом місяця катував 5-річного пасинка. Підозрюваний, нібито «за погану поведінку», неодноразово наносив удари по голові та тілу хлопчика і тримав його прикутим металевим ланцюгом до стіни. На тілі та руках дитини залишилися множинні садна та синці.

Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію. У ході огляду квартири правоохоронцями виявлено та вилучено металевий ланцюг та гаки, які чоловік використовував.  

За результатами комплексу слідчих заходів, а також допиту дитини з використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження із неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій підозрюваним підтвердилася.

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури зловмиснику повідомлено про підозру за фактами катування та незаконного позбавлення волі малолітньої дитини. До суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі хлопчик перебуває у рідного батька.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых