--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині двоє чоловіків викрали 700 тисяч гривень з банківської картки військовослужбовця  

14:47, 16 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Дніпровського районного управління поліції.

12 травня до поліції надійшло повідомлення від військового, що у нього з картки викрадено 700 тисяч гривень. Як з’ясували правоохоронці , чоловіки познайомилися з військовим у хостелі. Коли він ліг відпочивати, скористалися його мобільним телефоном та через онлайн-банкінг викрали з його банківської картки 700 тисяч грн.

Зловмисники перевели частину грошей на свої банківські картки, іншу частину витратили на купівлю товарів в інтернет-магазинах.

Оперативники розшукали підозрюваних. Ними виявилися жителі смт. Іларіонове віком 31 та 40 років. Зловмисники перевели частину грошей на свої банківські картки, іншу частину витратили на купівлю товарів в інтернет-магазинах.

Під час слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили у фігурантів мобільні телефони, золоті прикраси, чеки на придбання товарів, банківську картку.

15 травня слідчі повідомили чоловікам про підозру у кримінальному правопорушенні щодо крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану. Максимальне покарання за злочин - до 8 років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 5 травня

20:00, 4 май 2024

0

Погода на 6 травня

20:00, 5 май 2024

0