--.-° --% 0мм

Поліцейські міграційної поліції Дніпропетровщини викрили масштабну схему підробки документів для перетину державного кордону ухилянтами від військової служби

14:04, 16 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліцейські задокументували низку фактів злочинної діяльності службових осіб територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які налагодили незаконний бізнес з виготовлення документів для військовозобов’язаних чоловіків. Слідчі заходи відбулися спільно зі слідчими територіального управління ДБР у Краматорську. Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

Злочинну діяльність трьох фігурантів задокументували поліцейські управління міграційної поліції ГУНП в Дніпропетровській області спільно з управлінням кримінального аналізу. Вони встановили учасників організованої злочинної групи - трьох мешканців Донецької області - 35-річного чоловіка та двох жінок віком 29 та 32 роки. Встановлено, що фігуранти організували виготовлення тимчасових посвідчень військовозобов’язаного та довідки військово-лікарської комісії про непридатність до військової служби з виключенням з військового обліку. З цими документами чоловіки призовного віку мали можливість безперешкодно перетнути державний кордон України. Такі послуги обходилися клієнтам у 5 тисяч доларів США.

Наразі усім трьом фігурантам вручені повідомлення про підозру за чотирма статтями Кримінального кодексу України.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0