--.-° --% 0мм

Знову втрата: на Донеччині поклав життя криворіжець Павло Войналович

18:12, 10 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Свій останній бій криворізький захисник прийняв 7 травня. У нього залишились батьки, дружина, діти.

Народився Павло Войналович у Миколаївській області. Однак, після закінчення школи, навчався у Криворізькому коксохімічному технікумі. Після цього своє життя пов'язав з Кривим Рогом. Працював на різних підприємствах міста, з 2006 року - підземним електрослюсарем (слюсарем) черговим та з ремонту устаткування шахти «Криворізька» АТ «Кривбасзалізрудком». Потім мав досвід роботи ще у кількох підрозділах цього підприємства. Остання його посада - електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування дільниці №26 шахти «Криворізька». 

У квітні 2022 року Павло Войналович був мобілізований до лав ЗСУ.Ніс службу оператором польової лазні взводу забезпечення 2-го самохідного артилерійського дивізіону військової частини А1978. 7 травня 2023 року під час бою з росіянами в Катеринівці Донецької області, криворіжець загинув.

Без чоловіка залишилася дружина Наталія Валентинівна, без батька – донька Анна та син Назарій, без сина - батьки. Щирі співчуття рідним і близьким Павла Войналовича. Вічна слава Герою!
 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых