--.-° --% 0мм

О. Вілкул: Сьогодні у Кривому Розі почалася третя «хвиля» видачі безкоштовних продуктових наборів від Ради оборони міста - усі 27 пунктів видачі працюють стабільно

16:05, 10 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Також для зручності мешканців 14-ти віддалених мікрорайонів організовано виїзне обслуговування.

Голова Ради оборони міста Олександр Вілкул провів виїзну нараду в Інгулецькому районі  щодо організації роботи пунктів надання допомоги та процесу видачі проднаборів з використанням «Картки криворіжця».

«Робота з допомоги сім’ям криворіжців ведеться вже другий рік. І ми її продовжуватимемо, оскільки багатьом людям зараз дійсно дуже нелегко і вони потребують нашої допомоги. Вже надано понад 371,5 тисяч наборів, з них понад 70,5 тисяч - у цьому році. Зараз ми розпочали третю "хвилю" цього року. Вона дуже масштабна - майже 59 тис. криворіжців отримають безкоштовні набори.

Ми зробили все, щоб криворіжцям було максимально зручно отримувати допомогу. По-перше, працюють - із понеділка по суботу включно з 08:00 до 16:00 - 27 стаціонарних пунктів видачі у всіх 7 районах міста.

По-друге - маломобільним мешканцям працівники соціальних служб доставлять набори безпосередньо додому.

По-третє - для зручності мешканців 14-ти віддалених мікрорайонів організовано виїзне обслуговування. Це ж/м Кривий Ріг-41, Військове містечко-33, ж/м «Незалежне», «Травневе», ж/м Бєляєве, ж/м Верабове, мкр-н Індустріальний та б-р Маршала Василевського, мкр-н Зелене, мкр-н Мирівське, с. Новоіванівка, мкр-н Рахманівка та Степне, мкр-н Рудничне та сел. Авангард.

І по-четверте, тепер у всіх 7 районах міста проднабори можна отримати не лише за паспортом, а й по «Картці криворіжця». Ми провели спочатку такий експеримент у декількох районах – це дуже зручно, людям не треба із собою носити кілька документів, достатньо мати картку»,- сказав О. Вілкул.

Мешканці селища Зеленого (Інгулецький район) у розмові з Олександром Вілкулом  подякували за підтримку та увагу про людей, які живуть у віддалених мікрорайонах Кривого Рогу. «Жителі нашого селища Зелене дуже вдячні місту та Раді оборони за те, що про нас дбають і не забувають. Дуже зручно, що нам не треба їхати до центру, щоб отримати набори. Все організовано на вищому рівні. І ще, хочу зазначити, що така продуктова допомога дуже доречна, адже ціни ростуть на все! Сьогодні я отримала проднабір за «Карткою криворіжця», сама була здивована як це зручно!»,- сказала Алла Василівна, мешканка Інгулецького району.

З 10 травня отримати продуктові набори зможуть сім’ї:

•  у яких є отримувачі пенсії в розмірі більше ніж 2 600 грн і до 8 100 грн включно (ті, у кого пенсія до 2600 грн отримали набори в рамках другої хвилі у квітні цього року);

•   які потребують невідкладної допомоги.

З питань роботи пунктів видачі продуктових наборів, доставки за місцем перебування мешканці можуть звернутися безпосередньо до пунктів видачі продуктових наборів або Контакт-центру м. Кривого Рогу за номером 1520 (для операторів Київстар) та 499-1520 (для інших операторів) або на сайт

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0