--.-° --% 0мм

Я не співатиму на одній сцені з російськими терористами, які вбивають українських дітей: 13-річна дівчинка з України відмовилася співати на конкурсі в Італії

09:10, 5 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

13-річна українка Софія Самолюк поїхала в Італію на міжнародний пісенний конкурс Sanremo Junior, де представлені співаки з усього світу. Однак відмовилася від участі й замість вокального номера виголосила промову через присутність росіян.

Переможниця Чорноморських Ігор 2021 Софія Самолюк готувалася до виступу на Sanremo Junior, але пожертвувала номером, щоб привернути увагу світу до війни в Україні. Адже на подібні пісенні конкурси досі запрошують росіян.

Дівчинка вийшла на публіку з промовою про те, що відмовляється ділити сцену з представниками країни-агресорки.

Виявляється, що про участь росіян організатори Sanremo Junior повідомили за кілька годин до самого конкурсу, що відбувся 3 травня. Тож учасниці з України не залишалося нічого іншого, як нагадати італійцям, що росія вже понад рік вбиває ракетами її ровесників.

«Я не співатиму на одній сцені з російськими терористами, які вбивають українських дітей. Сподіваюся, наступного року на цій сцені країни-терористки не буде. Будь ласка, підтримуйте Україну», – виголосила Софія Самолюк зі сцени.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0