--.-° --% 0мм

На рахунку криворізьких Нескорених 13 медалей

19:46, 4 май 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Криворізькі Нескоренні повернулися до Кривого Рогу зі всеукраїнського турніру Invictus Games. Після остаточного підрахунку всіх протоколів, на рахунку наших земляків 13 медалей.

Про це повідомив голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

«Із задоволенням ще раз назву їхні імена. Олександр Пискун здобув «золото» з настільного тенісу й «бронзу» зі стрільби з лука, у Назара Вознюка - п’ять золотих медалей з плавання. Василь Стуженко та Олег Должок стали бронзовими призерами також з плавання. Бронзу у стрільбі з лука виборов Євген Олійник. Ще два криворіжці, військовослужбовці 129-ї Бригади, чиї імена зі зрозумілих причин назвати не можу, завоювали 1 "золото" у змаганнях з волейболу та 2 "срібла" - з баскетболелу та настільного тенісу.

Але справа не лише у спортивних успіхах. Кожен із них ще раз довів – завжди перемагає той, хто ніколи не здається, як би не було важко.

Тепер вболіваємо за те, щоб наші хлопці потрапили до збірної України, яка у вересні виступатиме на міжнародних змаганнях Invictus Games у Дюссельдорфі в Німеччині», - написав Вілкул у соцмережі.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых