--.-° --% 0мм

ФК "Кривбас" здобув важливу перемогу

12:04, 30 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Суперником нашої команди була непоступлива "Олександрія", однак домашні стіни допомогли криворіжцям взяти такі потрібні три очки.

Перший тайм прийшов у в'язкій грі. Захист обох команд не давав можливості прорватись на небезпечну відстань до воріт, тож цілком логічно, що половина зустрічі закінчилась з нульовим рахунком.

Другий тайм більш жваво розпочали гості. Протягом перших хвилин Кліщук тричі рятував ворота після потужних ударів олександрійців. А потім криворіжці спромоглись на результативну атаку. На 65 Татарков навісив з кутового, Задерака головою відправив м'яч далі - точно на Стецькова, який не промахнувся. 1:0.

Гості не знітились і побігли відіграватись. Щоправда, гравці "Кривбаса" зупиняли їх ще на підході до штрафного майданчика і раз у раз намагались організувати контратаку. Одна з них, на 81-хвилині закінчилась подвоєнням рахунку. Посля відбору Стецкова, м'яч підхопив Капіч, віддав на Хомченовського, а той точним пасом вивів Микитишина на ударну позицію. Перший удар заблокували захисники, однак Артур зміг підхопити м'яч і пробити вдруге. 2:0.

І знову "Олександрія" кинулась відіграватись. Цього разу гостям посміхнулась удача: в додатковий час Мірошніченко забив, скоротивши розрив - 2:1. Однак, на більше команді не вистачило часу.

"Кривбас" отримує повноцінні три очки і продовжує боротись за місце в єврокубках.  

Наступний поєдинок криворіжці проведуть на виїзді 4 травня. Суперником нашої команди стане "Інгулець" з Петрово.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых