--.-° --% 0мм

Київські детективи викрили багатомільйонну оборудку в Кривому Розі

18:26, 25 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Детективи Бюро економічної безпеки Києва приїхали до Кривого Рогу, щоб зупинити незаконний бізнес з виготовлення та реалізації підробного тютюну для кальянів. Вилучені обладнання та продукція на понад 17 млн гривень.

Група зловмисників організувала підпільний бізнес сумішами для кальянів. В орендованих складських приміщеннях був обладнаний цех повного виробництва тютюну. При цьому жодної ліцензії організатори не мали. Готовий продукт вивозився до магазинів Києва та Київської області, де продавався виключно за готівку.

В ході проведених обшуків було вилучено понад 2,6 тонн тютюну, фурнітуру та обладнання. Загальна вартість цього "добра" - близько 17,4 млн гривень.

Наразі встановлюються всі особи, причетні до оборудки.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 190 КК України (шахрайство) та ч. 1 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснюють детективи Територіального управління БЕБ у м. Києві та Київській області за процесуального керівництва прокурорів Київської міської прокуратури.

Це не перший подібний випадок саме у Кривому Розі. У 2021 році подібний підпільний цех вже було викрито.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0