--.-° --% 0мм

Студентка з Кривого Рогу отримуватиме стипендію Кабінету Міністрів України

14:37, 25 апр 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За успіхи у навчанні та науковій діяльності відзначили дев’ять студентів та одну аспірантку з Дніпропетровщини. Вони отримуватимуть стипендії Кабінету Міністрів України. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.

Серед стипендіатів – студенти й аспіранти вишів Дніпра, Кривого Рогу. А також релокованого з Маріуполя університету. Ті, хто зайняв найвищі позиції у рейтингу успішності та мають досягнення у науковій діяльності. Студенти-магістранти отримуватимуть 4 тис грн протягом семестру. Аспіранти – 8,5 тис грн упродовж усього навчального року.

З Кривого Рогу, наприклад, відзначили студентку Криворізького державного педагогічного університету Анастасію. Дівчина – випускниця фізико-математичного факультету. Неодноразово долучалася до конкурсів студентських робіт. Вона вже викладає у школі фізику та математику. Планує вступати у магістратуру, а потім – в аспірантуру. Декілька її статей опубліковані у науковому журналі.

З Дніпра, наприклад, відзначили ад’юнкта Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Тетяну. Дівчина пропрацювала 15 років слідчим. Та згодом вирішила викладати в університеті. Власні наукові роботи присвятила міжнародній правовій діяльності. Нині пише дисертацію. Зараз дівчина проходить педагогічну практику в університеті. Та разом з науковим керівником розробляє методичні рекомендації для офіцерів поліції.

Загалом стипендії призначили 76 студентам та 15 аспірантам з усієї країни.  

 

 

 

 

 

 

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0