--.-° --% 0мм

Вибори на Дніпропетровщині пройшли чесно

08:31, 2 ноя 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Вибори на Дніпропетровщині пройшли чесно1 листопада голова Дніпропетровської обласної виборчої комісії Павло Шандиба провів прес-конференцію для журналістів.

За його словами, під час місцевих виборів 31 жовтня усі без виключення комісії працювали у штатному режимі. Виборці мали усі можливості для того, аби зробити свій вибір. Скарг на дії чи бездіяльність членів виборчих комісій, порушення законодавства до обласної виборчої комісії не надійшло. Стосовно порушень, які були зафіксовані на окремих виборчих дільницях (у першу чергу, щодо проведення незаконної агітації), – вони є нечисленними і такими, що суттєво не вплинуть на результати виборів. На даному етапі виборчого процесу дільничні виборчі комісії продовжують свою роботу, довозять необхідну документацію до територіальних виборчих комісій. За попередніми даними, опрацьовано 75% протоколів, але ця цифра стосується сільських районів та міст обласного значення.

Також Павло Шандиба повідомив, що середня явка виборців на Дніпропетровщині склала 40,8%. Найвища явка зафіксована у Юр’ївському районі – 61,4%, Петропавлівському районі – 56%, Межівському районі – 54,5%. Така ситуація вже є традиційною – протягом останніх років активність виборців у сільській місцевості є набагато вищою, ніж у містах.

Голова Дніпропетровської обласної виборчої комісії наголосив також, що, підводячи підсумок роботи щодо організації виборчого процесу та голосування 31 жовтня, можна впевнено сказати, що вибори на Дніпропетровщині відбулися. Пройшли вони чесно, відкрито і гласно, без порушень чинного законодавства.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0