--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 31 березня

19:24, 31 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

- Ситуація на нашому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. Як повідомляє Оперативне командування «Південь», нашою авіацією і ракетно-артилерійськими підрозділами продовжується виконання вогневих завдань по окупованому лівобережжю Дніпра. Уражено 2 райони зосередження ворога. Знищено 10 одиниць озброєння та техніки, серед яких - станція радіоелектронної боротьби, наземний пункт управління БпЛА та бронетехніка. Також знищено склад боєприпасів, польовий пункт боєпостачання і спостережний пункт. 

- За інформацією Генштабу ЗСУ, ворог продовжує обстріли мирних населених пунктів Херсонщини на правому березі Дніпра. Тричі за добу ворог атакував із застосуванням авіації. Внаслідок влучання керованих авіаційних бомб в Бериславському районі зруйновано і пошкоджено понад 10 приватних будинків, газогони та об’єкти промисловості. Слава Богу, без втрат. 

- На нашому напрямку, у Криворізькому та Нікопольському районі Дніпропетровської області, вночі обстрілів не було. Вдень дронами-камікадзе було атаковано місто Марганець. По попередній інформації, без втрат.

- Суттєву небезпеку несуть заміновані ділянки місцевості, де досі триває розмінування. Внаслідок підриву на вибуховому пристрої один цивільний загинув, ще один отримав важкі поранення і опіки, автівка знищена. Це відбулося недалеко від Криворізького району - поблизу Великої Олександрівки, це Херсонська область. Будьте обережні, пересувайтеся лише дорогами загального користування!

- У Кривому Розі забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. У місті продовжуються роботи з благоустрою, триває ремонт водопровідних мереж та доріг.

- Шановні криворіжці! Сьогодні завершилася перша у цьому році «хвиля» з видачі безкоштовних продуктових наборів. Починаючи з травня минулого року криворіжцям з 43 категорій за рахунок міського бюджету вже надано майже 330 тисяч проднаборів, у тому числі майже 30 тисяч у цьому році. А вже завтра, тобто з 1 квітня, стартує друга «хвиля» з видачі проднаборів - ще майже 50 тисяч криворіжців, які найбільше потребують підтримки, отримають продуктові набори від Ради оборони міста. 

Хочу звернути увагу - для зручності мешканців спрощено процес видачі. Проднабір можна отримати не лише за паспортом, а й по «Картці криворіжця». Враховуючи велику чисельність людей, які мають отримати набори, прошу не приходити всіх одночасно у перші дні. Не варто створювати черги та стояти в них. Протягом року ви вже побачили, що наборів вистачить всім. Усі, кому передбачені набори - зможуть їх отримати. Більш детальну інформацію ви зможете прочитати на сайті Криворізької міськради, а також на моїх офіційних сторінках у Фейсбук та Телеграм.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!  Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых