--.-° --% 0мм

У Кривому Розі ліквідовано чергові канали збуту наркотиків

13:15, 31 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

За процесуального керівництва Криворізьких східної та центральної окружних прокуратур викрито та повідомлено про підозру шістьом громадянам за фактами незаконного поводження зі зброєю та незаконного придбання, зберігання, збуту наркотичних засобів, психотропних речовин (ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України).

За даними слідства, п’ятеро мешканців м. Кривий Ріг налагодили схему збуту канабісу та метамфетаміну на території міста. Прийняття так званих замовлень здійснювали на мобільні телефони. Продаж наркотиків та психотропних речовин покупцям відбувався «із рук в руки». Оплату за «товар» приймали на банківські карти та готівкою.

Також встановлено, ще одного місцевого мешканця, який збував метадон шляхом «закладок» на території Довгинцівського району м. Кривого Рогу.

У ході  санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів вилучено понад 2 кг та 1090 сліп-пакетів із канабісом, майже 350 гр метадону, 30 гр метамфетаміну, електронні ваги, зброю, набої, банківські картки, мобільні телефони, чорнові записи, грошові кошти.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків на «чорному ринку» складає понад 1,5 млн гривень.

Чоловіків затримано в порядку ст. 208 КПК України. Прокурори скерували до суду клопотання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Слідство триває. Вживаються заходи для встановлення інших співучасників злочину.

Заходи з викриття протиправної діяльності проводились прокурорами спільно зі слідчими відділень поліції № 1 та № 4 Криворізького районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых