--.-° --% 0мм

Вночі в Кривому Розі сталась пожежа. Чоловік задихнувся в диму

09:03, 31 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Надзвичайна ситуація сталась пізно вночі в Саксаганському районі. Пожежа забрала життя чоловікка 1946 року народження. Двох жінок вдалось врятувати.

Як повідомляє пресслужба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області, займання сталось у коридорі квартири на 8 поверсі багатоповерхівки на Вечірньому бульварі.

Вогонь перекрив доступ до дверей трьом мешканцям квартири, тож вони змушені були чекати на порятунок, знаходячись у дуже задимленому приміщенні.

Двох жінок - мати і доньку 1979 та 2001 років народження -  вдалось вивести вчасно. Їх передали медикам, однак, після отримання первинної допомоги, жінки від гсоспіталізації відмовились.

А ось літній чоловік допомоги не дочекався. Його виносили з квартири без ознак життя, реанімаційні заходи до позитивного результату не призвели. Медики були змушені констатувати смерть пенсіонера.

Вогнем в квартирі пошкоджено вхідні та міжкімнатні двері, стелю та домашнє майно на загальній площі 6 кв.м. Що стало причиною загоряння, яке призвело до трагедії, з'ясовується.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0