--.-° --% 0мм

У Кривому Розі з порушниками правил паркування борються за допомогою евакуатора

07:46, 31 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Патрульні поліцейські закликають водіїв не порушуватти правила, а свідків паркування в дозволеному місці - телефонувати на лінію 102.

За яких обставин патрульні поліцейські евакуюють авто?

Якщо патрульні поліцейські виявляють автомобіль, який здійснює рух, зупинку чи стоянку з порушенням ПДР та суттєво перешкоджає дорожньому руху, вони можуть здійснити його тимчасове затримання — викликати евакуатор і відправити такий автомобіль на штрафмайданчик.

Коли припарковане з порушенням авто можуть не забрати на штрафмайданчик?

У випадках, коли водій присутній на місці події, евакуація автомобіля-порушника не здійснюється. Патрульний поліцейський виписує водієві штраф, після чого той повинен прибрати автомобіль з місця, де паркування, зупинка чи стоянка заборонені.
Якщо ж водій з’являється на місце вже після того, як поліцейський викликав евакуатор, виклик евакуатора відміняється і евакуація не проводиться, навіть якщо евакуатор уже прибув за таким викликом.

Чи чекають патрульні поліцейські, поки водій, що припаркувався з порушенням і покинув своє авто, повернеться до нього?

У патрульних поліцейських дуже щільний графік чергування, вони максимально швидко опрацьовують виклики, тому не мають змоги чекати на водіїв, що порушили правила паркування, зупинки та стоянки.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых