--.-° --% 0мм

У Кривому Розі чоловік попався на вирощуванні у теплиці коноплі

11:52, 25 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Правоохоронці у Кривому Розі затримали чоловіка, який обладнав теплиці для вирощування конопель. Загалом поліцейські вилучили понад 350 кущів конопель та 1,5 кілограма канабісу.

Про це повідомяє відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Криворізького районного управління поліції.

Правоохоронці відділення поліції № 4 Криворізького РУП встановили, що до вирощування конопель причетний 46-річний чоловік. За місцем свого мешкання та у дачному будинку він облаштував теплиці, оснастив їх спеціальним освітленням, системою вентиляції та обігріву й забезпечив «сприятливі» умови для вирощування наркотичних рослин. Також він займався заготівлею наркосировини – сушив та подрібнював вирощені рослини. Пакети з канабісом були вилучені у нього з автомобіля.

24 березня на підставі ухвали слідчого судді співробітники поліції провели 3 санкціоновані обшуки. В результаті було виявлено та вилучено 351 кущ конопель, півтора кілограма подрібненої рослини, а також лед-лампи, вентиляційне обладнання, фасувальні пакети, насіння елітних сортів конопель, електронні ваги та мобільні телефони.

За цінами «чорного ринку» вартість вилученого складає 500 тисяч гривень.

Містянина затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України Наркотичні рослини направили на експертне дослідження. Наразі вирішується питання про вручення чоловікові повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых