--.-° --% 0мм

«Малюнок на двох»: у Кривому Розі нацгвардійці і юні художники влаштують продаж спільно намальованих картин на потреби ЗСУ

14:17, 22 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

«Малюнок на двох»: у Кривому Розі відкрили виставку спільних робіт юних митців та військових. Про це розповіли у Криворізькій військовій частині 3011 Національної гвардії України.  

Вихованці художньо-естетичного відділу Криворізької музичної школи №5 разом із гвардійцями військової частини 3011 створили особливі роботи, сповнені вірою в Перемогу України й наше світле майбутнє.

Діти самостійно намалювали ескізи картин, які дуже вразили викладачів патріотичною символікою. Так і виникла ідея зробити «Малюнок на двох». Бійцям запропонували завершити малюнки дітей, щоб виразити у творчості взаємну підтримку і єдність у прагненні до перемоги.

«У проєкті взяли участь 11 наших учнів. Вони зробили першу частину роботи. Потім долучилися 5 військовослужбовців частини 3011. Таким чином створили 11 особливих картин. Ми вирішили довести нашу акцію до логічного кінця й зробити виставку. Хочемо, щоб спільні роботи юних художників і військових побачили мешканці й гості нашого міста», - розповів завідувач художнім відділом Музичної школи №5 Дмитро Фіц.

Після виставки автори проєкту планують продати роботи і передати кошти на потреби українських військових.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых