--.-° --% 0мм

Криворізькі водії випивають, а потім потрапляють в ДТП

10:31, 22 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Патрульна поліція за останні кілька днів зафіксувала дві дорожньо-транспортні пригоди, де винуватці виявились напідпитку. Нехтування елементарним правилом "випив - за кермо не сідай", призвело до аварій, на щастя, без загиблих та травмованих.

Так, у Центрально-Міському районі  Chevrolet врізався в стовп. Коли патрульні приїхали на місце аварії і почали спілкуватись з водієм, стало зрозуміло, що він добряче хильнув перед тим, як сісти за кермо. Сплутана мова, неможливість рівно встояти на ногах - явні ознаки сп'яніння. "Дунувши" у алкотетстер, водій показав 2,44 проміле алкоголю в крові, що у 12 разів перевищує норму та еквівалентно середньому сткпеню спяніння.

У Довгинцівському районі на вулиці Фабричній зіштовхнулись Mercedes-Benz та Renault. Саме водій мікроавтобуса спровокував аврію, і, як з'ясувалось, перед поїздкою він пив алкоголь. Драгер зафіксував 2,53 промілле. З такою кількістю алкоголю в крові не те що водити автівку, ходити важко. Тожпощастило, що у зіткненні постраждали тільки "залізні коні".

В обох випадках правоохоронці на водіїв протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою, у стані сп’яніння) КУпАП. 

Загалом з початку року криворізькі патрульні виявили 1145 нетверезих водіїлов та склали на них відповідні адміністративні матеріали.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0