--.-° --% 0мм

На закинутій свинофермі у Дніпропетровській області ділки налагодили виготовлення «Альфа-PVP» у промислових масштабах

17:48, 21 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Поліція Дніпропетровської області.

Троє чоловіків орендували приміщення закинутої ферми у Нікопольському районі. Там вони облаштували сучасну високотехнологічну нарколабораторію і виготовляли близько 50 кілограмів психотропної речовини «Альфа-PVP» щомісяця. Під час слідчих дій поліцейські вилучили наркотиків у наркодилерів суму понад 30 мільйонів гривень.

Встановлено, що організував наркобізнес 26-річний місцевий мешканець. Він залучив до незаконної діяльності ще двох жителів Дніпропетровщини віком 27 та 35 років.

Готову продукцію фігуранти рекламували і розповсюджквали через дві наркокрамниці в Інтернеті, збуваючи виключно гуртовими партіями вагою від одного кілограма. Відправляли «товар» поштою по території всієї країни, отримуючи розрахунок у криптовалюті. Такий «бізнес» приносив їм близько 9 мільйонів гривень доходу в місяць.

Правоохоронці за силової підтримки бійців спецпідрозділу КОРД та БПОП провели 14 одночасних санкціонованих обшуків за місцем розташування лабораторії та в помешканнях і автівках фігурантів. Загалом під час слідчих дій вилучено: 35 кг готового «Альфа-PVP», ще 30 літрів психотропу на завершальному етапі синтезу, близько 800 літрів різноманітних прекурсорів, лабораторне обладнання, гроші та два автомобілі, які зловмисники використовували у своїй незаконній діяльності.

Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 30 мільйонів гривень.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых