--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 17 березня

19:55, 17 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

 ГОЛОВНЕ:

- Ситуація на нашому напрямку фронту залишається під повним контролем Збройних Сил України. За інформацією Генштабу ЗСУ, наші війська продовжують завдавати вогневого ураження по скупченню живої сили та техніки противника. Ворог веде обороні дії та продовжує зазнавати втрат. 

- Окупанти не припиняють обстріли мирних населених пунктів на правому березі Дніпра. Зокрема, постраждали Михайлівка, Качкарівка, Милове на Херсонщині та саме місто Херсон.
Зазначу, що ордер на арешт путіна, виданий Міжнародним кримінальним судом в Гаазі, свідчить про невідворотність справедливого покарання для кожного, хто причетний до вчинення військових злочинів проти українців.

- У Криворізькому та Нікопольському районах Дніпропетровської області протягом доби обстрілів не було.

- Як повідомляє Генштаб, окупанти продовжують примусову паспортизацію населення тимчасово зайнятої території Запорізької області. В окупованому місті Мелітополь так звана «влада» заборонила здійснювати будь-які виплати та розрахунки громадянам, які не мають реєстраційного номера платника податків рф. Його, в свою чергу, можливо отримати виключно за наявності паспорта громадянина недокраїни. 

- Також, за інформацією Сил оборони таврійського напрямку, росія продовжує вивозити з України награбоване зерно. В місті Бердянськ Запорізької області, з акваторії морського порту, зафіксовано факт транспортування ворожими буксирами російської самохідної баржі, яка завантажена пшеницею.

- Ситуація в Кривому Розі контролюється Радою оборони міста. Забезпечено роботу всієї критично важливої інфраструктури, транспорту, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ. Проводиться наведення ладу на вулицях міста після зими, ремонт водопровідних мереж та багато інших робіт. Місто живе та працює на Перемогу! 

- Триває прийом криворіжців, які бажають добровільно записатися до штурмових бригад «Гвардії наступу», які нині формуються в Україні. Прийом заяв проводиться у двох підрозділах міського ЦНАП «Віза». У бригади «Гвардія наступу» набирають виключно добровольців. Всі охочі можуть звернутись до підрозділів ЦНАП за адресами: площа Молодіжна, 1 та вулиця Володимира Великого, 32. У нашому місті записалося добровольців більше, ніж у будь-якому іншому місті області!

- Та про наші спортивні перемоги. На Чемпіонаті України з вільної боротьби, який тільки розпочався, вихованці криворізької ДЮСШ №2 вже здобули перші нагороди. Анастасія Польська посіла перше місце, а Єлизавета Луценко та Валерія Луценко – завоювали «бронзові» медалі. Вітаю з успіхом криворізьких спортсменок, їх батьків та тренерів! 

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу Перемогу! Неминучу!
Скучної вам ночі, дорогі земляки!  Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0