--.-° --% 0мм

Олександр Вілкул привітав земляків з Днем українського добровольця

10:11, 14 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг
Олександр Вілкул привітав земляків з Днем українського добровольця

Сьогодні – День українського добровольця. Криворіжців, які боронят Україну від окпантів привітав голова Ради оборони міста Олександр Вілкул.

«Пам'ятаю, як рік тому, відразу після повномасштабного нападу орків на нашу країну у військкоматів у Кривому Розі вишикувалися довжелезні черги. Як у соцмережах багато хто обурювався, що їх відправляли додому, не брали одразу до ТРО та ЗСУ. Добровольців було настільки багато, що не на всіх вистачало навіть зброї.

Пам'ятаю перші дні, ту титанічну роботу, яка була зроблена. Як шукали та купували за будь-які гроші бронежилети, каски (дефіцит був божевільний), рації, приціли та багато іншого. Як паралельно налаштовували роботу з виробництва всього необхідного вже у Кривому Розі. Як пройшли шлях від першого батальйону до повністю укомплектованої та оснащеної Бригади ТРО. Як будували фортифікаційні споруди (деякі ви бачили, більшість же перебувають за містом і становлять кілька ліній оборони). Це була робота тисяч людей. Разом ми впоралися і не пустили ворога до міста.

А зараз саме з нашого міста-фортеці записалось найбільше людей в області до "Гвардії наступу".

Тож можна сміливо стверджувати, що наш Кривий Ріг – місто патріотів України!

Цінуємо вашу відданість та дякуємо кожному!

Разом – до Перемоги!», - написав Вілкул у соцмережі.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых