--.-° --% 0мм

Криворізькі баскетболісти завершили перше коло другого етапу змагань у Вищій лізі України серед лідерів

08:51, 14 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Дві перемоги і одна поразка - такий результат виступів БК "Кривбас" у баблі, що відбувся у минулі вихідні у Львові.

Учасники Вищої ліги розпочали другий етап турніру, де визначатимуться перетенденти на нагороди чемпіонату.

Стартували криворіжці з матчу проти "Львівської політехніки". Напруга не спадала протягом всього поєдинку, однак криворіжці гарно провели третю чверть, в ході якої забезпечили собі невеликий відрив, який і дав можливість заершити поєдинок на свою користь 67:62.

Наступного дня "Кривбас" вийшов на мйданчик проти "Самбора". В першій половині зустрічі криворіжці забезпечили собі гандикап у понад 10 пунктів, тож завданням на другу половину стало втримання комфортної переваги. І підопічні Сергія Корабльова не тільки справились а й збільшили її, вигравши в результаті 88:61.

В останній день бабалу криворізькій команді протистояв "Житомир". І тут наша команда "спіткнулась". Упустивши ініціативу в першій половині зустрічі, "Кривбас", як не старався наприкінці матчу, не зміг компенсувати відставання і програв 72:78.

В результаті три команди: "Кривбас", "Самбір" та "Житомир" - мають по дві перемоги при одній поразці і, відповідно, вся боротьба за перші місця переноситься на наступний бабл, який відбудеться за два тижні.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0