--.-° --% 0мм

Криворізьким авторам публіцистичних творів пропонують взяти участь у конкурсі за премію імені Івана Франка

17:43, 13 мар 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Творчі мешканці Дніпропетровщини можуть позмагатися за премію імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності. Прийом заявок до 1 травня. Про це повідомили у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

Взяти участь у конкурсі запрошують авторів публіцистичних творів.

«Усі, хто відчуває в собі публіцистичний хист, мають можливість подати свої матеріали на премію імені Івана Франка. Її Державний комітет телебачення і радіомовлення України присуджує вже майже 20 років», – зазначила начальниця управління культури, туризму, національностей і релігій Дніпропетровської ОВА Наталія Першина.

Премія щорічна. Присуджується до дня народження видатного Каменяра – 27 серпня. Розмір заохочення – 10 тис грн.

Премію призначатимуть у чотирьох номінаціях. За кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації, кращі телевізійний та радіомовний твори. А ще наукову роботу у галузі інформації. Свої публіцистичні доробки потрібно відправляти на електронну пошту Держкомтелерадіо iv@comin.gov.ua. До онлайн листа додати клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора, скан-копію паспорта, електронну версію свого публіцистичного матеріалу. 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0