--.-° --% 0мм

Ю.Вілкул: Працівники комунальних служб- справжні герої, які щоденно, за будь-яких обставин забезпечують криворіжців теплом, водою та іншими комунальними послугами, підтримують лад у місті, беруть участь у ліквідації наслідків ворожих ракетних ударів

19:24, 16 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

«Воїни світла. Воїни добра» - під таким гаслом у Кривому Розі погасили нові марки, присвячені українським працівникам комунальної сфери та критичної інфраструктури. 

У Кривому Розі відбулася презентація унікального блоку з 5 марок  під назвою «Воїни світла. Воїни добра», присвяченої працівникам комунальних служб та критичної інфраструктури - як подяка та присвята людям, які щодня працюють задля Перемоги. У спецпогашенні взяли участь в. о. міського голови Юрій Вілкул та керівництво Укрпошти.

«Ми дякуємо нашим Збройним силам за те, що захистили та відігнали ворога від Кривого Рогу і місто продовжує працювати й забезпечувати містян життєво необхідними послугами. З першого дня війни усі житлово-комунальні підприємства міста переведено в режим підвищеної готовності. Сьогодні усі комунальники щоденно виходять на роботу, прибирають та наводять лад на вулицях, дорогах, парках та скверах. Багато працівників комунальних служб залучаються до ліквідації наслідків ракетних ударів по Кривому Рогу. Безупинно та цілодобово відновлюють газопостачання, водопостачання та під’єднують будинки до світла. Життя триває і навіть в умовах воєнного стану потрібно забезпечувати нормальну життєдіяльність всього міського господарства. Вважаю, що марки будуть дуже популярними, бо присвячені звичайним людям, героям енергетичного й комунального фронту. Саме завдяки їхньому героїзму й самовідданій праці ми тримаємося. У нашій країні герої всі. Я впевнений - ми переможемо!» - зазначив Юрій Вілкул. 

Тираж поштового набору «Воїни світла. Воїни добра» складає 300 тис. примірників. До складу набору входять: блок з 5 марок, конверт та листівка «Воїни світла. Воїни добра». Він надрукований з використанням глянсового і матового видів лаку та з застосуванням технології вибіркового лакування. Автор блоку – Олександр Нікітюк, відомий як автор випуску марок «Пес Патрон». Придбати поштовий випуск у відділеннях і в офіційних магазинах «Укрпошти» та на маркетплейсах можна вже з 15 лютого.

«Перший поштовий випуск 2023 року про безмежну вдячність і неймовірне захоплення, виняткову стійкість та професійну майстерність, про бійців невидимого фронту, яких вся країна побачила в найтемніші часи. Сьогодні анонсуємо вихід нового поштового блоку «Воїни світла. Воїни добра», присвяченого працівникам комунальних служб та критичної інфраструктури. Тож, кожну марку названо на честь цих професій — «Дорожники», «Зв'язківці», «Енергетики», «Водопостачальники» та «Газовики». Це ті люди, які щодня важко працюють на те, щоб ми мали світло, воду та газ в наших домівках, зв'язок з близькими та можливість вийти до інтернету. 

Укрпошта здатна дивувати! Тому, цей блок було виконано в ультрафіолетових променях, завдяки чому марка яскраво сяятиме в темряві - це дуже символічно» - сказав Антон Ізотов, директор дирекції АТ «Укрпошта».

КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу»

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0