--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині створять систему електронного обліку переміщення пасажирського транспорту

10:25, 23 окт 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На Дніпропетровщині створять систему електронного обліку переміщення пасажирського транспортуДо кінця 2011 року на Дніпропетровщині буде створена система електронного обліку переміщення автомобільного пасажирського транспорту. Така система ефективно працює у всьому світі. Вона дозволить за допомогою GPS та тахографів відстежувати час руху транспортного засобу в on-line режимі, бачити його місцезнаходження і оперативно реагувати у разі аварій чи поломок.

Про це заявив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул під час наради з питань дотримання правил безпеки при перевезенні пасажирів транспортними засобами та недопущення виникнення надзвичайних ситуацій на дорозі.

«Ми створюємо пілотний проект системи електронного обліку пасажирських перевезень. Реалізація цього проекту в подальшому суттєво підвищить якість пасажирських перевезень та дозволить контролювати виконання умов договорів з перевізниками», - наголосив Олександр Вілкул.

Для впровадження такої системи на території області Олександр Вілкул створив робочу групу, до якої увійдуть спеціалісти облдержадміністрації, державтоінспекції, головавтотрансінспекції, керівники контролюючих органів.

Також керівник області доручив усім відповідним службам та профільним управлінням облдержадміністрації створити зональне розподілення територій, на яких працюють транспортні засоби. Автотранспортні засоби, які здійснюють пасажирські перевозки, повинні обслуговуватися в спеціалізованих автопідприємствах. Ці автопідприємства повинні контролювати технічний стан автотранспортного засобу, а також проводити медичну перевірку водія перед виходом на маршрут і після закінчення рейсу.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых