--.-° --% 0мм

В навчальному закладі Криворізького району відкрили Клас безпеки

10:30, 14 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Криворізькому районі відкрито клас безпеки та підписано Меморандум про співпрацю та партнерство в рамках проєкту «Вихователь безпеки», за підтримки та сприяння ДСНС України та Міжнародної організації UNICEF. Також під час заходу підписано Меморандум про співпрацю та партнерство в рамках проєкту «Вихователь безпеки». Проєкт передбачає посилення партнерства та удосконалення комунікації поліції, рятувальників, закладів освіти, громади, батьківського та учнівського врядування. В класі безпеки проводитимуть уроки безпеки, як вчитель з безпеки, педагоги школи, так і рятувальники.

Вчора, 13-го лютого, співробітники Криворізького районого управління ДСНС відкрили в місцевому ліцеї Карпівської сільської територіальної громади Клас безпеки.

Технічне оснащенням інтерактивного класу дозволяє забезпечити освітній процес та постійну активну взаємодію всіх його учасників  з метою формування в у них навичок збереження власного життя та здоров’я, а також - запобігання небезпечній поведінці.

Також у класі розміщенні інформаційні плакати, навчальні ігри, загадки, посібники для освітян з мінної безпеки, де діти в ігровій формі зможуть вивчати прості правила безпеки.

Клас розділений на кілька навчальних локацій та обладнаний муляжами вибухонебезпечних предметів, інвентарем для домедичної допомоги, пожежної безпеки, є мультимедійна дошка. Тут діти різних вікових груп зможуть і в теорії, і на практиці вивчати основи пожежної та протимінної безпеки, правила поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», правила надання домедичної допомоги.

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых