--.-° --% 0мм

Штурмова бригада МВС «Спартан»: об нас ламається ворог 

09:03, 11 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Міністерство внутрішніх справ України розпочало формування штурмових бригад «Гвардія наступу», частиною яких можуть стати добровольці. Одним із таких підрозділів є бригада «Спартан».

Воїни цієї військової частини дали гідну відсіч спробам противника прорватися до Харкова, у взаємодії з підрозділами ЗСУ брали участь у звільненні Малої Рогані, Циркунів і Кутузівки. Наразі вони мужньо боронять Харківську й частину Луганської областей, утримують позиції в районі Торецька на Донеччині. 
 
Під час боїв бригадою знищено значну кількість живої сили й військової техніки агресора, зокрема 4 танки на об’їзній дорозі під Харковом – у перший день оборони, та літак СУ-25. Також ліквідовано до двох рот росіян, знищено 2 ворожі танки, 8 БМП, 2 установки ЗУ-23-2, 22 одиниці автотехніки і РСЗВ. 

Доєднатися до «Гвардії наступу» можна у зручному форматі, подавши відповідну анкету на сайті або ж подати анкету через Центри надання адміністративних послуг. У Кривому Розі він знаходиться за адресою пл. Молодіжна,1 (будівля міськвиконкому).

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых