--.-° --% 0мм

У Кабміні заявили про початок формування кадрового резерву для державних установ Криму

07:00, 9 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

У Кабінеті Міністрів повідомили про початок формування кадрового резерву для державних установ Криму. Це обгрунтовується тим, що острів буде неминуче деокуповано.

Про це повідомили у прес-службі Міністерства з питань реінтерграції тимчасово окупованих територій. Питання підготовки до реінтеграції тимчасово захопленого півострова Крим було порушено на нараді під головуванням Віце-прем'єра Ірини Верещук 8 лютого.

Під час наради було обговорено питання щодо вдосконалення плану заходів. Важливо зазначити, що 24 березня 2021 року було введено в дію Указ Президента про Стратегію деокупації та реінтеграції АР Крим та м. Севастополя.

Важливо зазначити, що учасниками було розглянуто такі пункти як відповідальність за зраду Батьківщині, повернення майна українців та нашої держави, а також правовий статус громадян Російської Федерації, які прибули на тимчасово окуповану територію.

"Колонізатори повинні виїхати, колаборанти відповідатимуть згідно із законом, а відібране росіянами майно буде повернуто законним власникам", - наголосила Ірина Верещук.

Також особливу увагу було приділено питанню формування та підготовки кадрів для півострова – правоохоронців, вчителів, працівників юстиції та інших держслужбовців.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых