--.-° --% 0мм

Брифінг голови Ради оборони міста Олександра Вілкула за підсумками 4 лютого

21:27, 4 фев 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

ГОЛОВНЕ:

- Ситуація на нашому напрямку фронту залишається під контролем Збройних Сил України. За інформацією Генерального штабу ЗСУ, наші ракетники та артилеристи нанесли низьку ударів по районам зосередження окупантів. Ворог продовжує обстріл мирних населених пунктів, що знаходяться на правому березі річки Дніпро - Качкарівки, Козацького, міста Херсону та інших населених пунктів.  

- У Нікопольському районі окупанти вночі зі ствольної артилерії здійснили обстріл Марганецької громади. Без втрат.   

- Криворізький район – обстрілів не було.  

- Піротехніки нашого криворізького підрозділу ДСНС продовжують розміновувати деокуповані території на південь від Кривого Рогу. За три останні доби було ліквідовано п’ять протипіхотних мін та одна протитанкова граната. 

- Про життя нашого міста. Ситуація у Кривому Розі контролюється Радою оборони. Забезпечено роботу всієї інфраструктури, комунальних підприємств, медичної сфери та соціальних установ.   

- Сьогодні місто працювало без аварійних відключень світла. Електротранспорт працює згідно з виділеними лімітами – близько 40% рухомого складу. На маршрутах всі комунальні автобуси, 21 одиниця. Вуличне освітлення через жорстку економію не працює для того, щоб мешканці міста були вдома зі світлом. Теплопостачання, водопостачання та водовідведення працює в штатному режимі.

- Працюють всі медичні заклади міста. Стан захворюваності ГРВІ на сьогоднішній день нижче епідеміологічного порогу. В місті лікуються 77 захворівших на коронавірус, тобто другий тиждень захворюваність знаходиться на одному рівні, зростання немає. 

- В місто продовжують прибувати вимушені переселенці. За тиждень - плюс 157 осіб. Люди їдуть, перш за все, з херсонського напрямку. Кривий Ріг – місто з великим серцем, всіх приймаємо, кому потрібно - надаємо житло, безкоштовне харчування, медичну та психологічну допомогу.  

- Продовжуємо розвивати міжнародну співпрацю міста. На цьому тижні передали 379 сучасних планшетів для онлайн освіти криворізьким дітям, чиї батьки загинули, захищаючи Україну, та дітям, чиї батьки зараз воюють, дітям-сиротам, дітям з багатодітних родин. Планшети були надані Урядом Кореї. Також працюємо щодо встановлення партнерських відносин з одним із провідних корейських міст.

- Та про наші мирні перемоги. На турнірі з плавання, що пройшов в місті Камянське, призеркою на дистанції 200 метрів батерфляєм стала вихованка ДЮСШ №10 - Аріна Лісняк. Вітаю нашу юну спортсменку , її батьків та тренерів.

Зберігаємо спокій, витримку, віримо у наші Збройні Сили та нашу неминучу Перемогу! 

Скучної вам ночі, дорогі земляки! 

Слава Кривбасу та Слава Україні!

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0