--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині майже 250 прийомних і опікунських сімей отримали від благодійників побутову техніку

17:25, 27 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Обігрівачі, холодильники, пральні машини, мікрохвильовки, мультиварки та спальні набори отримали майже 250 прийомних та опікунських родин Дніпропетровщини. Допомогу надали  ДБСТ та переселенцям з дітьми від міжнародних благодійників. Про це повідомили у Службі у справах дітей Дніпропетровської ОВА. 

«Прийомні та опікунські сім’ї, переселенці з дітьми формували запити на побутову техніку. Також заповнювали заявки на спальні набори. Вже майже 250 родин області отримали допомогу», – розповів спеціаліст Служби у справах дітей Дніпропетровської ОВА Андрій Петрук.

Загалом вже передали майже 350 одиниць техніки: мікрохвильовки, мультиварки, електрочайники, холодильники, обігрівачі. Надіслали і більш ніж 130 спальних наборів. У кожному – матрац, постіль, ковдра з подушками і рушники. 

Нині приймають заявки на генератори й акумуляторні ліхтарі. Їх можуть отримати великі сім’ї, у яких 7 і більше дітей. Можна сформувати запит і на дитячий одяг, взуття, харчування для малечі. Щоб отримати допомогу, слід заповнити анкету.

Техніку придбала міжнародна благодійна організація «Партнерство «Кожній дитині». Це частина проєкту ЮНІСЕФ «Моніторинг потреб та підтримка дітей в умовах війни». 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых