--.-° --% 0мм

На  Дніпропетровщини судитимуть чотирьох підозрюваних у привласненні понад 3 млн державних коштів

17:45, 24 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Про це розповіли у Дніпропетровські обласній прокуратурі.

За даними слідства, у період 2018 - 2019 років директор одного з комунальних підприємств Дніпра уклав ряд договорів з двома підрядними організаціями щодо будівництва комплексу з переробки та зберігання побутових відходів на території міста.

З метою заволодіння бюджетними коштами керівник та троє службовців ТОВ внесли до офіційних документів неправдиві відомості щодо обсягів та вартості фактично виконаних робіт та використаних будівельних матеріалів.

Проведеними в ході слідства експертизами встановлено, що внаслідок дій обвинувачених завдано понад 3 млн грн збитків місцевому бюджету.

Під час санкціонованих обшуків у підрядних організаціях, комунальному підприємстві та за місцем мешкання фігурантів вилучено тендерну фінансово–господарчу документацію, чорнові записи, електронні носії інформації, спецтехніку, мобільні телефони, комп’ютерну техніку.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно організатора та трьох учасників злочинної групи за фактом заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем, вчиненого у великих розмірах.

У протиправних діях підозрюється ще одна особа, яка перебуває у розшуку.

 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых