--.-° --% 0мм

На Дніпропетровщині  в минулому році за допомогою мобільних кейсів ЦНАП оформлено понад 800 адмінпослуг

17:02, 24 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Нині на Дніпропетровщині працює 201 точка доступу до адмінпослуг.  В області понад 30 мобільних кейсів ЦНАП. Завдяки їм у 2022 році мешканці регіону оформили більш ніж 800 адмінпослуг. Про це повідомили в Дніпропетровській обласній військовій адміністрації. 

«З мобільною валізкою фахівці виїжджають до людей, які не можуть відвідати ЦНАПи. Ця послуга, зокрема, для мешканців віддалених куточків Дніпропетровщини та маломобільних людей. У 2022 році за допомогою таких валізок оформили 823 адмінпослуги. Це менше, аніж торік, адже багато людей виїхало», – зазначив заступник голови Дніпропетровської ОВА Іван Начовний.

У кожній мобільній валізці – необхідна портативна техніка. Це ноутбук, принтер, ручний сканер, зчитувач інформації з ID-карток, павербанк, WIFI роутер та веб-камера. 

Завдяки підтримці міжнародних партнерів у 2022 році Дніпропетровщина отримала 7 мобільних кейсів ЦНАП. Загалом в області їх 33. Вони доступні для мешканців 25 громад регіону, додав Іван Начовний.

У 2022 році серед найпопулярніших послуг – реєстрація місця проживання, оформлення пільг та субсидій, отримання витягу про земельну ділянку, послуги для ВПО, компенсація витрат за «комуналку» людям, які надали прихисток переселенцям. 

 

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых