--.-° --% 0мм

У Кривому Розі тривають новорічні свята,  організовані для майже 30 тисяч дітей

13:22, 6 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

До світлого свята Різдва Військова адміністрація Кривого Рогу підготувала для малечі різноманітну казкову концертну програму з подарунками та теплими привітаннями. На виставу у палаці культури «Центральний» для дітей з особливими потребами завітав начальник Військової адміністрації Олександр Вілкул. 

Навіть в умовах воєнного стану керівництво міста зробило все для того, щоб наймолодші мешканці Кривого Рогу відчули магію Нового Року та Різдва. Творчі колективи міських палаців культури та театрів підготували яскраві новорічні  розважальні заходи, квести, резиденції  Святого Миколая, тощо. Починаючи з 19 грудня вже пройшло понад 300 таких заходів, їх відвідало 22 300  хлопців та дівчат різних категорій.

Вітаючи маленьких глядачів у ПК «Центральний» Олександр Вілкул підкреслив: «Ніхто не забере у наших дітей Новий Рік та Різдво. Так, ми не встановили цьогоріч нашу головну красуню-ялинку, але ми доклали максимум зусиль, щоб подарувати святковий настрій та теплоту наших сердець, нашу турботу юним криворіжцям. А особливо, діткам з особливими потребами. Ми вручили подарунки більш ніж 2,5 тис таких хлопчиків і дівчаток. Наші чудові колективи підготували незабутні розважальні програми для малечі. Я бажаю всім дітям, їхнім батькам -віри, добра. Темні часи минуть, ми обов’язково здолаємо ворога і разом зустрінемо Новий рік із салютами, ілюмінацією та прикрашеними міськими ялинками!».

Для безпеки всіх учасників святкові програми відбуваються лише у тих закладах, де є укриття, також новорічні лялькові вистави проходять у спеціально облаштованому бомбосховищі. 

За рахунок міста на свята запрошуються діти військовослужбовців, рятувальників, правоохоронців, діти загиблих та зниклих безвісти військових, дітки з прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, багатодітних родин, діти з Центру реабілітації, діти, які опинились у складних життєвих обставинах. Також діти з інвалідністю та діти під опікою, обдаровані діти та діти внутрішніх переселенців, які мешкають у місцях компактного перебування.

Директор ПК «Центральний» Ольга Якубовська сказала: «Ми дуже вдячні керівництву міста, Військовій адміністрації  за те, що допомогли нам підготувати та провести  новорічні заходи. Наші заходи відбулися у повному обсязі! Ми сьогодні відчуваємо ці незабутні дитячі емоції, бачимо посмішки і це найголовніше – зустріч наживо з нашими діточками, не зважаючи на дуже складні та суворі часи. Намагаємося зробити свято, але у випадку, коли лунає повітряна тривога, звісно, дотримуємося правил безпеки та одразу всі йдемо в укриття».

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых