--.-° --% 0мм

У Кривому Розі помер легендарний футболіст

07:00, 3 янв 2023 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

На 83-му році пішов із життя легендарний гравець Кривбасу, Дніпра, СКА (Київ) та інших українських футбольних клубів Анатолій Данилович Безбожний.

Колишній футболіст є знаковою фігурою для криворізького футболу. Він був учасником першого офіційного матчу команди майстрів Кривого Рогу у чемпіонаті СРСР 18 квітня 1959 року з тульською працею. Ця дата вважається днем заснування криворізького Кривбасу.

Потім було сформовано команду Гірник, за яку Безбожний грав із 1960 по 1961 рік.

Усього за той період футболіст провів 99 матчів, у яких забив 23 голи. Індивідуальні успіхи футболіста були відзначені, і незабаром його запросив дніпропетровський Дніпро.

Після закінчення ігрової кар'єри Безбожний залишився у Кривому Розі. Останні 35 років життя він присвятив роботі вчителя фізкультури у Криворізькій школі №74.

Про смерть Безбожного у своїх соціальних мережах повідомив футбольний клуб Кривбас і висловив щирі співчуття родині та близьким заслуженого спортсмена.

Як повідомляє клубна прес-служба, прощання з легендарним футболістом відбудеться 3 січня у Спасо-Преображенському соборі (на четвертій дитячій лікарні). Початок панахиди о 10:00.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0