--.-° --% 0мм

Віктор Янукович відвідав Дніпропетровщину

16:40, 14 окт 2010 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

Цього вівторка у Дніпропетровську під головуванням Президента України Віктора Януковича відбулося розширене засідання регіонального Комітету з економічних реформ Дніпропетровської області. У заході приймали участь керівництво області – голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул, голова облради Євген Удод, та керівники провідних підприємств регіону, зокрема, генеральний директор Північного комбінату Андрій Шпилька.

Віктор Янукович відвідав Дніпропетровщину 

У своєму виступі Глава держави наголосив, що Дніпропетровщина – регіон, який багато в чому визначає економічні показники держави в цілому. У виступі В. Янукович виклав своє бачення національної програми розвитку економіки.

- На державному рівні ми почали системну роботу над відродженням економіки. Програма економічних реформ на 2010-2014 роки схвалена і взята Урядом до виконання, – зауважив Президент держави, наголосивши, що вона отримала міжнародну підтримку та схвальну оцінку вітчизняних фахівців.
Віктор Янукович висловив задоволення, що Дніпропетровщині є чим пишатися. Говорячи про те, який потужний інвестиційний потенціал має Дніпропетровщина, Президент відзначив важливість швидких і зрозумілих адміністративних процедур започаткування бізнесу, землевідводу тощо, яких, як відомо, інвестор очікує у першу чергу. У цьому контексті він наголосив, що місцевій владі тут належить ключова роль.

«Без сумніву, область також повинна бути гідно представлена і в пріоритетних національних проектах – «Нова енергія», «Нова якість життя», «Нова інфраструктура» тощо. Я хочу бачити злагоджену роботу, конкретні результати, реалізацію перспективних проектів», – сказав Глава держави. В.Янукович також зазначив, що під час прийняття та виконання дуже важливих для країни рішень на перше місце ставить реальність виконання спільних серйозних кроків і, безумовно, гармонію центру та регіонів.  

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых

Погода на 18 квітня

20:00, 17 апр 2024

0