--.-° --% 0мм

БК "Кривбас" провів наступні ігри у Вищій лізі чемпіонату України з баскетболу

12:23, 5 дек 2022 , ІА "Кривбас Он-лайн", новини Кривий Ріг

В суботу та неділю наша команда грала проти сумського "ЗСО-СумДу". Поєдинки відбувались у київській Пущі-Водиці на базі "Сокіл".

Обидва матчі суперники провели в напруженій і рівний боротьбі, про що свідчить і результат: команди вибороли по одній перемозі і, відповідно, отримали по одній поразці.

Суботня гра видалась дуже рівною для криворіжців - у трьох з чотирьох чвертях наша команда набрала по 18 пунктів. Однак у другій - тільки 11, власне, цих 7 балів і не вистачило для перемоги. 65:71 - "Кривбас" поступився сумчанам.

Наступного дня відбувся другий поєдинок між цими ж суперниками. Гра знову проходила в обопільних атаках, на велику перерву команди пішли з рахунком 39:39. Третю чверть більш сильно провели сумчани, вийшовши вперед на 6 пунктів. Однак заключна десятихвилинка залишилась повністю за криворіжцями: вони забили 23 пункти, дозволивши супернику набрати тільки 9. Це забезпечило впевнену перемогу 75:67.

Маючи 3 перемоги і одну поразку, БК "Кривбас" знаходиться на 3 сходинці в своїй групі, за додатковими показниками поступаючись командам з Полтави та Миколаєва.

КОММЕНТАРИИ — 0


Популярное

Топ обсуждаемых